Kategoriat
Videot ja podcastit

Blitz -esittelyvideo

Tuomo Pekkanen toimii nopeasti ja on jo saanut syyniinsä tuoreen Vuoden perhepeli -voittaja Blitzin. Tuomo ei aivan täysillä fanita palkintovoittajaa, ymmärrettävistä syistä… no, katsokaa itse. Ytimekäs video on neljässä minuutissa nähty ja esittelee pelin varsin kattavasti.

Koska Blitz voitti Vuoden pelin, sen löytää lähes kaupasta kuin kaupasta todella helposti. Pienellä laatikolla ei ole hintaakaan kovin kirpeästi, joten vaikka Tuomo ei pelille lämmennytkään, pelin istuvuuden omaan pelimakuun testaa melko pienellä vaivalla.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *