Kategoriat
Uutiset

BoardGameGeek-aiheinen tekstiseikkailu

Requiem on BoardGameGeekin sisarsaitin RPGGeekin 2-vuotisjuhlien kunniaksi luotu tekstiseikkailu.

Nykyajan nuorisolle kerrottakoon, että tekstiseikkailu (nykyään modernisti “interactive fiction”) on peli, joka perustuu puhtaasti tekstiin. Peli kertoo, mitä ympäristössä on ja pelaaja käskyttää tapahtumia kirjoitetuilla komennoilla.

Pelin palkintona on erityinen microbadge, jonka saa, kun pelaa pelin läpi ja noudattaa sen antamia ohjeita. Microbadgeja on jaossa vain 9.1.2011 asti, jonka jälkeen sitä ei voi enää saada. Kannattaa siis toimia nopeasti! Pelin läpäiseminen on itsessään lyhyt projekti, pelin pelaa noin puolessa tunnissa. Lisäksi pelistä voi saada pienen GeekGold-palkinnon, jos löytää peliin kätketyt ohjeet.

Pelaamiseen tarvitaan Z-Machine-tulkki ja itse pelitiedosto. Molemmat löydät Geekistä löytyvien ohjeiden avulla. Siitä vain ratkaisemaan! Tähän mennessä pelin on selvittänyt ja microbadgen tienannut noin 200 käyttäjää. Peli on nopea ja hauska, mukana on runsaasti Geekin aktiivisille käyttäjille aukeavaa sisäpiirihuumoria.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *