Kategoriat
Uutiset

Tyynysotaa ja uusia korttisuojia

Lisää Lautapelit.fi-uutuuksia: kesän 2011 aikana ilmestyy Tyynysota eli alunperin Amigon Kissenschlacht. Pelin on suunnitellut Liesbeth Bos, jonka ludografiasta löytyy lähinnä lastenpelejä.

Tyynysodan kansikuvaPelilaatikko on areena, johon pelaajat yrittävät pommittaa tyynyjä linkoamalla niitä keinulautojen avulla. Jos saa tyynyn osumaan laatikkoon, saa laittaa oman nappulan laudan kulmassa olevan tolpan päälle. Jos nappula ottaa osumaa tyynystä ja putoaa alas, se palaa takaisin pelaajalle yhden tyynyn kanssa. Pelin voittaa se, joka saa kaikki tyynynsä ensimmäisenä laatikkoon.

Tyynykatapulttipeli on tarkoitettu 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille pelaajille, Spielbox-lehden arvostelussa pelin kehuttiin toimivan hyvin myös kouluikäisillä lapsilla. Epäilemättä sitä tullaan pelaamaan myös aikuisten fillerinä… Vaikeustasoahan voi säätää siirtämällä katapultteja vähän kauemmaksi laatikosta. Pelillä on hintaa 22 euroa ja yksi erä kestää noin vartin. Pakkohan tämä on saada testiin.

Lautapelit.fi:n omaan korttimuovivalikoimaan on tullut kaksi uutta kokoa. Standard-koko on perinteistä keräilykorttipelikokoa ja sopii muun muassa Magic-korteille ja Race for the Galaxyn korteille. XL-koko puolestaan on räätälöity 7 Wonders -korteille.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *