Kategoriat
Uutiset

High Five! kesällä Lautapelit.fi:ltä

High Fiven kansi

Tuorein Lautapelit.fi-uutuus on High Five!, alunperin 999 Gamesin ja Kosmoksen julkaisema peli, jossa laudalle lätkitään laattoja tarkoituksena muodostaa niistä mahdollisimman arvokkaita pokerikäsiä. Mitä arvokkaamman käden saa tehtyä, sitä parempi on pistesaalis.

Säännöiltään hyvin yksinkertainen peli on suunnattu lähinnä satunnaisemmin pelaileville aikuisille, jotka kaipaavat helppoa pelattavaa. High Five! vetoaa varmasti niihin, jotka pitävät esimerkiksi Touchésta tai Sequencestä.

Spielbox-lehdessä peli ei kovin kehuvaa arviota saanut, etenkään kolmella tai neljällä pelaajalla. Kaksinpelinä pelissä on lehden arvostelun mukaan enemmän ajatusta.

Yksi peli kestää noin 30 minuuttia, mukaan mahtuu 2–4 pelaajaa ja pelillä on hintaa 35 euroa.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *