Kategoriat
Uutiset

Warcon-sotapelitapahtuma 8.-10.10.2010

Sotapelaajille on luvassa syksymmällä oma tapahtuma, kun Suomen lautapeliseura järjestää Warcon-pelitapahtuman 8.-10.10.2010. Tapahtumassa on tarkoitus pelata niin pitkiä ja raskaita kuin vähän kevyempiäkin sotapelejä. Erityinen painopiste on isoilla moninpeleille, joille on tavallisesti vaikeampi löytää aikaa ja paikkaa.

Pelipaikkana on Lautapeliseuran muista tapahtumista tuttu Lähetysseuran pihasali (Vuorimiehenkatu 17 A). Peliaika alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 18. Yöpelaaminen on mahdollista. Osallistuminen maksaa 5 euroa Lautapeliseuran jäseniltä ja 10 euroa muilta. Paikan päällä on mahdollista liittyä seuran jäseneksi edulliseen 5 euron hintaan.

Lisätietoja tapahtumasta saa Lautapeliseuran Warcon-sivulta ja Lautapeliseuran foorumilta. Pelivalintoja sumplitaan foorumin lisäksi Vimpelissä. Foorumikeskusteluihin kannattaa osallistua mikäli tapahtuma kiinnostaa, sillä kyse on uudesta, ensimmäistä kertaa järjestettävästä tapahtumasta, joka vielä hakee muotoaan.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *