Voita King of Tokyo Dark Edition

King of Tokyo: Dark Edition on uusi, rajoitettu laitos King of Tokyosta. IELLOn julkaisemassa pelissä on Paul Mafayonin uusittu mustanpuhuva kuvitus, näyttävät komponentit ja uusi Wickedness-pelimekaniikka, jossa heittämällä nopilla ykkösiä ja kakkosia tienaa Wickedness-pisteitä, joilla saa voimakkaita uusia erikoiskykyjä.

Asmodee Nordics on ystävällisesti lahjoittanut yhden King of Tokyo Dark Edition -pelin palkinnoksi. Peli on englanninkielinen.

Palkinnon voittajaksi arvottiin Teemu T., jonka tilaajanumero 59 tuli Random.orgin satunnaislukugeneraattorista. Onnittelut voittajalle!

Pelin voittaminen on yksinkertaista: palkinto arvotaan kaikkien tilauksensa vahvistaneiden Lautapelioppaan uutiskirjeen tilaajien kesken 29.6.2020.

Lautapelioppaan uutiskirje ilmestyy kerran viikossa maanantaisin. Niinä viikkoina, kun Lautapelioppaassa ilmestyy uutiskatsaus, uutiskirje toimittaa saman katsauksen suoraan sähköpostiisi. Niinä viikkoina kun uutiskatsausta ei ilmesty, uutiskirjeessä tulee lyhyempi katsaus.

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Arvonnan säännöt

  • Arvonnan järjestää Lautapeliopas.fi.
  • Palkintona on yksi King of Tokyo Dark Edition -lautapeli, arvoltaan noin 45 €.
  • Arvonta tapahtuu 29.6.2020 ja arvonnassa ovat mukana kaikki 28.6.2020 mennessä liittyneet ja tilauksensa vahvistaneet Lautapelioppaan uutiskirjeen tilaajat.
  • Arvontaan saavat osallistua kaikki paitsi Asmodee Nordicsin työntekijät ja Lautapelioppaan toimitus ja näiden lähiomaiset.
  • Palkinto toimitetaan voittajalle postitse kilpailun päätyttyä. Palkintoa ei lähetetä Suomen ulkopuolelle.
  • Voittajan on vastattava sähköpostiyhteydenottoon viikon sisällä arvonnan päättymisestä, muuten palkinnolle arvotaan uusi voittaja.