Kategoriat
Videot ja podcastit

Dixit-videoesittely

Tuomo Pekkasen maaliskuun videoesittelyn aiheena on suosittu seurapeli Dixit, joka yhdistelee surrealistisia kortteja vanhaan tuttuun Kymppitonni-Rappakalja-pelimekaniikkaan herkullisella ja palkintoja rohmunneella tavalla. Tuomon tiivis noin viisiminuuttinen video kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi sen, mistä Dixitissä oikein on kyse. Olkaa hyvä:

Koska Dixit on uusi ja suosittu palkintovoittaja, sitä löytää aivan mistä tahansa, myös muualta kuin lautapelejä myyvistä erikoisliikkeistä. Antakaa siis Aliakselle mahdollisuus vetäytyä ansaittuun lepoon ja ottakaa tilalle uudempi ja tuoreempi Dixit.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

4 vastausta aiheeseen “Dixit-videoesittely”

En tiedä oliko omassa koneessa tai Youtubessa vikaa mutta kommenttiosan kuva ja ääni eivät olleet ihan synkassa.

Laatutyötä kuitenkin ja peli toimii myös erityisesti, kun pitää keksiä ajanvietettä 5 tahi 6 pelaajalle.

En itse huomannut mitään. Toki rakenne voisi olla parempi tossa pisteytysselityksessä ja lopun äänet jäi ohuiksi. Parantamisen varaa jäi taas rutkasti :)

Peli, jossa saa pelata vaaleanpunaisella kanilla, on lähtökohtaisesti hyvä. Riippumatta siitä, pysyykö se kani pystyssä vai ei!

Mainio video jälleen kerran. Juuri samat plussat ja miinukset itsekin olisin sille lykännyt.

Itseäni kyllä ihmetyttää, ettei lisäkortteja ole jo tullut lisää. Jos se on artistista kiinni, niin pay the man!

Tyttöystävä, ja miehuuteni uhalla myönnän että minäkin, olisi antanut toki lisäplussaa siitä, että peli on vaan vastustamattoman söpö. Peliseuran hankinta ei ole Dixitiin mikään ongelma. Baarissa pelatessa baarimikotkin tulevat katsomaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *