Kategoriat
Uutiset

Pandemia saa jatkoa suomeksi

Pandemia - Tuhon partaalla -kansikuvaSuosiotaan tasaisesti kasvattanut yhteistyöpeli Pandemia saa jatkoa myös suomeksi. Lautapelit.fi julkaisee On the Brink -lisäosan suomeksi nimellä Pandemia — Tuhon partaalla. Lisäosa on arvion mukaan saatavilla toukokuun loppupuolella ja hinnaksi kaavaillaan 25 euroa. Samalla saapuu jo neljäs painos peruspeliä.

Pandemia on suosittu yhteistyöpeli, jossa pelaajien on työskenneltävä yhdessä torjuakseen tuhoisia maailmanlaajuisia pandemioita. Jokaisella pelaajalla on hahmo, joiden erikoisominaisuuksien tehokas käyttäminen on tärkeää.

Lisäosa tuo peliin uutta potkua. Mukaan tulee uusia tapahtumakortteja, rooleja, säännöt viisinpeliin ja keinoja lisätä pelin vaikeusastetta. Taudeista tulee aikaisempaakin vaarallisempia. Lisäksi yksi pelaajista voi pelata bioterroristia muita pelaajia vastaan.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *