Kategoriat
Videot ja podcastit

Eclipse-videoesittely

Tuomo Pekkasen tammikuun videon aiheena on aikaisempien lupausten mukaisesti Eclipse. Katso tämä napakka kymmenen minuutin video, niin sinulle selviää, mitä Tuomo tuumaa tämän hetken kuumimmasta lautapeliuutuudesta. Kyllähän Tuomollekin Eclipse maistuu…

Eclipsen ensimmäinen painos on jo myyty loppuun, joten peliä on tällä hetkellä vaikea löytää ainakaan Suomesta. Uusi painos on luvassa Lautapelit.fi:n Toni Niittymäen mukaan aikaisintaan huhtikuussa, joten siihen asti joutuu Eclipsen-himoinen tällä hetkellä vähintään odottamaan. Kärsivällisyys on hyve ja ennakkotilaaminen kannattaa…

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *