Kategoriat
Videot ja podcastit

Guillotine-videoesittely

On Ranskan vallankumouksen aika… Tuomo Pekkanen ottaa tarkasteluunsa suositun ajanvietepeli Guillotinen. Viiden minuutin pituinen tiivis video kertoo, mistä tässä mustaa huumoria kukkivassa pelissä oikein on kyse, miten sitä pelataan ja onko peli hyvä. Olkaa hyvä!

Mikäli peli kiinnostaa, sitä voi etsiskellä alan erikoisliikkeistä. Saatavuus vaihtelee, mutta tätä kirjoitettaessa peliä löytyy kyllä ja varsin edulliseen hintaankin. Jos haluat tutustua peliin tarkemmin, arvosteluun on linkki videon yläpuolella ja suomenkieliset säännötkin löytyvät.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *