Kategoriat
Videot ja podcastit

Huhupuheita-pelin videoarvostelu

Tuomo tsekkasi tammikuun videossaan Huhupuheita-pelin eli vuoden 2015 parhaan partypelin palkinnon kuitannut peli. Tuomo tykkäsi, sillä kyseessä on mainio seurapeli. Kuten seurapelit yleensä, ihan jokaisessa porukassa tämä ei toimi, mutta oikeassa seurassa ja riittävän isolla porukalla (vaikkapa 6–8 pelaajaa) Huhupuheita on mainiota viihdettä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Yksi vastaus aiheeseen “Huhupuheita-pelin videoarvostelu”

Huhupuheita on meidän porukalle ihan loistava peli. Suosittelen ainakin kerran pari kokemaan sen.

Emme ole itse peliä ostaneet sillä se pelilaatikko ja sen sisältö ei tuo mitään lisäarvoa juuri meidän pelaamiselle.
Tykätään piirrellä kuvat ihan itse taitetuille paperivihkosille. Näin voi pelata itse valitsemillaan kynillä (pelilaatikon paksu tussi ei tällöin haittaa) Porukkamme on myös niin mielikuvituksellinen, että paljon parempia piirroksia tulee itse keksimistämme lauseista. Emme siis ole koskaan pelanneet
yksittäisillä sanoilla.

Mutta muunlaiseen peliporukkaan voi valmiit pelilaatikon sisältö toimia, kun sanat tulee valmina eikä tarvitse jäädä miettimään että mitähän sitä keksisi. Peli on todennäiköisesti tuolloin myös tasaväkisempi, koska valmiit sanat ovat luultavasti (?) suurinpiirtein keskenään yhtä vaikeita/helppoja piirtää. (itse emme pelaa koskaan pisteistä joten epätasaväkisyys ei meitä haittaa, tämä kun on meille enemmän ajanviete kuin peli)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *