Kategoriat
Videot ja podcastit

Opi pelaamaan: Love Letter

Love Letter on suosittu minipeli, joka pakkaa vain kuuteentoista korttiin paljon pelattavaa. Opettele pelin säännöt näppärästi tästä videosta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

5 vastausta aiheeseen “Opi pelaamaan: Love Letter”

Heps,
Kun vartija kortti pelataan, täytyykö vastaajan olla rehellinen? Tässä kohtaa sääntökirja on epämääräinen selittäen jotain kunniallisuudesta ja ettei pitäisi pelata huijareiden kanssa.

No, itse olen aina sanonut pelin alussa että ollaan rehellisiä. Tämä on viihdettä.

Yksi kohta jäi meillä epäselväksi, kun pelaa baronin niin näytetäänkö kortit kaikille pelaajille vai näkeekö vain ne kaksi pelaajaa ketkä vertailee korttejaan?

Heh, katsoin videon ja sainkin vastauksen sieltä. Ohjeissa tuota ei mielestäni mainittu että salassa.

Petri, en tiedä mikä versio Love Letteristä sinulla on, mutta suomenkielisen version säännöissä Paronin kohdalla lukee näin: “Verratkaa tämän pelaajan kanssa korttejanne salassa muilta pelaajilta.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *