Kategoriat
Videot ja podcastit

Opi pelaamaan: Splendor

Tämä opetusvideo opettaa Splendorin säännöt muutamassa minuutissa. Koska tämä on ensimmäinen tekemäni sääntövideo, kuulisin erittäin mielelläni palautetta: mikä toimi, mikä ei? Mitä voisi kehittää?

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Opi pelaamaan: Splendor”

Melko selkeä video. Tällä pelin oppii kyllä nopeasti. Paljon nopeammin kuin sääntöjä lukemalla. Todennäköisesti, koska en ole Splendorin sääntöjä lukenut.

Pientä kritiikkiä annan musiikista. En itse pidä musiikista puheen taustalla. Sen olisi voinut rajoittaa alku- ja lopputeksteihin.

Mielelläni katson lisää tälläisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *