Kategoriat
Säännöt

Palatinus

Italian niemimaa vuonna 780 eKr: Rooman keskeinen alue on tapaamisten ja taistelujen keskiössä. Useat ihmisjoukot asettautuvat lähelle kauppaa tekemään, mutta he myös taistelevat kyseisten alueiden hallinnasta. Etruskit, Sabinet ja muut ihmiset sekoittuvat ja haastavat toisiaan seitsemällä kukkulalla urheiden sotilaiden johtajuuden alla sekä kauppiaiden ja maanviljelijöiden etujen ajamina. Yhdessä he tulevat antamaan kaupungille valon, joka tullaan tuntemaan imperiumina ja kansana joka hallitsi puolta maailmaa. Kenellä näistä ihmisryhmistä tulee olemaan suurin vaikutusvalta kaupunkiin, joka kohoaa Palatinuksen ympärillä?

Palatinuksen suomenkieliset säännöt (pdf-tiedosto).

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *