Kategoriat
Uutiset

Concept julkaistu suomeksi

Lautapelit.fi julkaisi vuoden 2014 Spiel des Jahres -finalistiksi päässeen erikoisen seurapelin Conceptin. Osaatko selittää erilaisia sanoja ja käsitteitä laittamalla pelinappuloita laudalle?

Conceptin kansiLautapelit.fi julkaisi juuri Concept-seurapelin, jossa selitetään sanoja. Mistään Alias-kloonista ei ole kyse, sillä sanojen ja sanontojen selittäminen tapahtuu aivan eri tavalla: laittamalla pelinappuloita laudalla oleviin erilaisia käsitteitä kuvaaviin ruutuihin.

Peli tarjoaakin mielenkiintoisia haasteita, kun pelaajat yrittävät saada selkoa toistensa ajatustenjuoksusta.

Concept vetää pelaajia 4–12, ikäsuositus on 10+ ja yksi peli kestää noin 40 minuuttia. Pelistä puhuminen ehkä vähän lainausmerkeissä: säännöissäkin todetaan, että ei haittaa ollenkaan, jos pisteenlasku ei erityisemmin kiinnosta, Concept toimii usein paremmin hauskana yhteisenä aktiviteettina kuin tiukkana kilpailuna.

Peli on saatavilla heti ja maksaa 35 €.

Concept-esimerkkejä
Esimerkkejä Concept-vihjeistä. Kuva: Lautapelit.fi

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *