Kategoriat
Uutiset

ConKlaavi XIII Turussa 14.-15.4.2012

ConKlaavi XIIIRooli-, kortti- ja lautapelitapahtuma Conklaavi järjestetään Turussa 14.-15.4.2012. Tapahtuma järjestetään jo kolmannentoista kerran. Ohjelmassa on rooli-, lauta- ja korttipelejä ja lisäksi figupelejä, larppeja, pelidemoja ja Nintendo-pelejä. Conklaavi XIII:n teema on kolmastoista tunti (Witching hour) ja edellisistä vuosista poiketen con onkin viikonloppulipulla auki koko yön.

Mukana on Magic the Gathering -MM-karsinnat, Warhammer 40k -minikampanja ja Warmachine/Hordes-turnaus (ilm. Sotavasara.net), uunituoreen Iron Sky -lautapelin demotusta, pukukilpailu, pajoja ja mitä erikoisimpia pelejä modatusta salamurhaajapelistä Live-Ubongoon. Pääsylippu yhdelle päivälle maksaa 5 € ja koko viikonlopulle 8 €, mutta vapaaehtoistyövoima ja ohjelmanvetäjät pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.

Lisätietoja löydät tapahtuman nettisivuilta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *