Kategoriat
Uutiset

Dominion-kilpailun tulokset

Raati sai setvittyä Dominion-kilpailun tulokset. Kilpailuun tuli 147 vastausta, joten setvimistä riitti. Tehtävänä oli bongata Dominionin uudesta kansikuvasta pelin kortteja ja hyvinhän se vastaajilta kävi, kuvasta löytyi vaikka mitä.

Tuomaristo eli Lautapelioppaan Mikko Saari ja Lautapelit.fi:n Toni Niittymäki olivat kuitenkin etukäteen valikoineet hyväksyttävät vastaukset. Kuvasta löytyy meidän nähdäksemme kiistatta kymmenen korttia: Kaivos, Kansleri, Kylä, Laboratorio, Noita, Nostoväki, Pidot, Työpaja, Vakooja ja Varas. Koska tehtävä oli kieltämättä hitusen haastava, arvontaan otettiin mukaan myös pari vähän ohi mennyttä vastausta.

Palkintoja arvottiin kolme kappaletta. Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin yksi palkinto ja sen voitti Jaana Kulpakko, joka löysi seitsemän vaadittua korttia ja pari ylimääräistä. Oikein tai ainakin ihan lähes melkein oikein vastanneiden kesken arvottiin kaksi palkintoa. Ne voittivat Kalle Kokkonen ja Jani Moliis, jotka kumpikin lisäksi vastasivat tismalleen oikein.

Lautapelit.fi:stä otetaan ensi viikon aikana yhteyttä voittajiin, jotta pelit löytävät tiensä oikeille omistajilleen.

Kortit

Dominionin iso kansikuvaKaivos ja Kansleri olivat vaikeimmat löytää, varsinkin Kanslerin bongasi vain 49 vastannutta. Kansleri on tietysti se hattupää, joka puhuu kuvan ritarin kanssa. Kaivosta edustavat kääpiöt, jotka kantavat hakkua ja säkkiä. Kuvan keskushahmo ja sillan takana lähestyvä seurue ovat Kylä-kortista. Laboratorio näkyy tornissa vasemmalla. Noita on tornin juurella vasemmalla alhaalla. Nostoväen sotilaat kävelevät vasemmalla tornin vieressä. Pitojen tarjoilija kantaa olutta pöytiin. Työpaja on oikean reunan rakennuksessa. Vakooja on vasemman reunan tornin huipulla ja Varas hipsii telttaan.

Noita ja Varas löydettiin molemmat 136 kertaa, ne olivat helpoimmat.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *