Kategoriat
Uutiset

Dominion -kilpailu

Uudella, hienommalla kannella varustettu Dominion — Valtakunta on ilmestynyt Lautapelit.fi:n hyllyille ja löytänee tiensä lähiaikoina muuallekin. Uuden painoksen ilmestymisen kunniaksi Lautapeliopas järjestää kilpailun yhdessä Lautapelit.fi:n kanssa. Kilpailu vaatii hitusen Dominion-tuntemusta ja runsaasti tarkkaavaisuutta. Palkintoina on kolme kappaletta uutta Kaukaiset rannat -lisäosaa!

Vinkkinä edullista Dominionia etsiville, vanhalla kannella varustettua peliä saa 15% alennuksella käyttämällä kampanjakoodia DV15.

Dominionin iso kansikuvaKaikki Dominion — Valtakunnan uutta kansikuvaa silmäilleet ovat varmasti huomanneet, että kuvittaja Michael Menzel on piirtänyt kanteen useita viittauksia Dominionin kortteihin. Kysymys kuuluukin: montako löydät? Kerro meille oheisella lomakkeella löytämäsi kortit, niin osallistut kilpailuun.

Niille, joilla ei ole omaa uudella kannella varustettua Dominionia pällisteltäväksi, oheisesta pikkukuvasta aukeaa vähän isompi versio uudesta kannesta ilman pelin ja palkintojen logoja häiritsemässä etsintää. Korttien kuvia taas voi vilkuilla vaikkapa BoardGameGeekistä (jos joku tietää paremman paikan, josta korttien kuvat löytyvät, saa vinkata).

Kilpailun säännöt

  • Kilpailu alkaa heti ja päättyy keskiviikkona 21.10.2009 klo 23.59.
  • Eniten oikeita kortteja löytäneiden kesken arvotaan kaksi kappaletta Dominion — Kaukaiset rannat -pelejä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan yksi Dominion — Kaukaiset rannat -peli. Lautapelit.fi toimittaa pelit voittajille. Palkintoon ei sisälly pelien toimittamista ulkomaille.
  • Kilpailuun saavat osallistua kaikki, paitsi Lautapelioppaan toimitus, Lautapelit.fi:n henkilökunta ja näiden omaiset.
  • Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, lisäksi voittajien nimet julkistetaan Lautapelioppaassa kilpailun päätyttyä.

Kilpailulomake

Kilpailu on päättynyt, voittajille ilmoitetaan, jahka tuomaristo saa voittajat selvitettyä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *