Kategoriat
Uutiset

Fanita Out of the Boxia, autat lapsia

Out of the Boxin logoOut of the Box Games järjestää joulun kunniaksi kampanjan, jossa jokaista 10 uutta Facebook-fania kohden firma lahjoittaa yhden pelin Toys for Tots -järjestölle, joka jakaa pelit vähävaraisille lapsille Yhdysvalloissa.

Kampanjaan voi osallistua menemällä Out of the Boxin Facebook-sivulle ja liittymällä faniksi. Kampanja loppuu joulukuun 15. päivä.

Out of the Box järjesti vastaavan kampanjan maaliskuussa, jolloin faneja kertyi yli 900 ja lahjoituspelejä yli 90. Nyt tavoitteena on lahjoittaa ainakin 120 peliä.

Lähde: Boardgame Babylon: Out of the Box Makes it Easy to be Charitable this Holiday!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Fanita Out of the Boxia, autat lapsia”

No mikä tässä on ideana? Fanita meitä tunne itsesi huonoksi ihmiseksi? Ja mitä, aikooko ne vaan haistattaa pitkä lapsille jos niitä EI fanita? :D

Ei, vaan fanitetaan Out of the Boxia joulukuun 16. päivä asti, niin saavat vähävaraiset lapset pelejä pelattavaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *