Kategoriat
Uutiset

Voita peli Bezzerwizzerin jouluvisasta

Bezzerwizzerin laatikkoJos tänään päättyvässä Lautapelioppaan Bezzerwizzer-kisassa ei onni potki, Bezzerwizzer Nordic tarjoaa lisää mahdollisuuksia voittaa tämä uusi tietovisapeli. Bezzerwizzerin Jouluvisa kestää koko joulukuun ja visan aikana arvotaan joka viikko kymmenen Bezzerwizzer-peliä.

Kisaan voi osallistua joka viikko ja mitä useampaan kysymykseen vastaa oikein, sitä paremmat ovat mahdollisuudet voittaa. Joka viikko kysytään kuusi kysymystä ja jokaisesta oikeasta vastauksesta saa yhden arpalipun kisaan. Kysymykset vaihtelevat helposta haastavaan.

Osallistu visaan Bezzerwizzerin nettisivuilla.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.