Kategoriat
Uutiset

Finca suomeksi: Mallorca

Mallorcan kansiLautapelit.fi julkaisee Fincan suomeksi nimellä Mallorca. Peli on yhteispohjoismainen laitos ja ilmestyy heinäkuussa 2010. Nimenvaihdos ei ole huono juttu, sillä Mallorca on astetta helppotajuisempi nimi kuin Finca, joka on siis paikka Mallorcalla. Mallorcasta tosin tulee mieleen ennemmin lomailu kuin hedelmien viljeleminen, mutta se on jo eri juttu se…

Peli on 2-4 pelaajalle, suositusikä on 10+ ja pituus noin 45 minuuttia. Hintaa pelillä on 29 euroa. Lautapelioppaan Antti Koskinen pitää peliä kelpo perhepelinä, jonka pahimpana ongelmana on pelimekaniikan tuttuus kokeneille lautapelaajille.

Tämä uutinen selittää varmasti osittain sitä, miksi Finca tuli Lautapelit.fi:n ehdotuksesta lautapelaamisen SM-kisoihin mukaan.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Finca suomeksi: Mallorca”

Tämä on hyvä uutinen. Toivottavasti käy hyvin kaupaksi — peli on oikein kelpo perhepeli. Ja eiköhän Mallorca ole tosiaan parempi nimivalinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *