Kategoriat
Videot ja podcastit

Mallorca-videoesittely

Tuomo Pekkasen tammikuun video ottaa aiheekseen Vuoden aikuistenpeli -palkitun Mallorcan. Peli on kerännyt kiitosta niin vertailuissa kuin Lautapelioppaassa, eikä Tuomokaan peliä paheksu, päinvastoin. Katso itse tämä noin kahdeksanminuuttinen video, jossa Tuomo esittelee Mallorcan perinpohjaisesti, niin kuulet ja näet, mitä Tuomo pelistä tuumaa.

Jos ja kun mielenkiinto heräsi, sillä Mallorcahan on kertakaikkisen erinomainen peli, Mallorcaa saa edullisesti vähän sieltä sun täältä, kiitos Vuoden peli -voiton.

Seuraava videoesittely on vuorossa helmikuussa.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *