Kategoriat
Uutiset

Ilmoita pelisi Ropecon-huutokauppaan

Osallistu huutokauppaanNyt on koittanut aika ilmoittaa pelinsä Ropeconin yhteydessä järjestettävään huutokauppaan. Lautapelihuutokauppa järjestetään tämän viikon aikana Lautapelioppaassa ja kaupat hoidetaan sitten Ropeconissa.

Huutokauppaan voi osallistua ostajana, vaikka ei olisi Ropeconiin tulossa, sillä kohteiden kohdalla on listattu kaupunki, jossa myyjä majailee. Voit siis etsiä listalta paikallisia myyjiä, jotka varmasti suostuvat tekemään kauppoja muutenkin kuin Ropeconissa.

Nyt on kuitenkin se vaihe, jossa voi ilmoittaa pelinsä. Pelienilmoitussivulla voit ilmoittaa myymäsi pelit ja lisäksi asettaa kotipaikkasi (muuten kuin Ropeconissa tehtäviä kauppoja varten) ja vakioviestin, joka lähtee kaikille ostajillesi. Fiksuja asioita vakioviestissä ilmoitettavaksi ovat esimerkiksi käyttäjätunnuksesi Lautapeliseuran foorumilla, paikallaolosi Ropeconissa (oletko paikalla perjantaina, lauantaina vai sunnuntaina), suosimasi maksutavat, puhelinnumerosi ja niin edelleen.

Jotta voit ilmoittaa pelejäsi myyntiin, sinun täytyy rekisteröityä käyttäjäksi. Se tapahtuu vaikkapa rekisteröitymissivulla. Arvostaisin suuresti, jos rekisteröitymisen jälkeen kävisit tällä sivulla yhdistämässä Lautapelioppaan tunnuksen BoardGameGeek-tunnukseesi, jos sinulla sellainen on, koska sen jälkeen BGG-reittauksesi kopioidaan automaattisesti Lautapelioppaan puolelle.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *