Kategoriat
Uutiset

Eclipsestä tulee iOs-versio

Big Daddy’s Creations -pelifirma julkaisi eilen tulevan ohjelmistonsa. Listalta löytyy melkoinen ylläri, vaan vastahan Touko Tahkokallio kommentoi Lautapelioppaassa, että suomalaisia pelejä tullaan tulevaisuudessa näkemään digitaalisessa muodossa.

Big Daddy’s Creations nimittäin julkaisee Eclipsen iOs-version vuoden 2012 aikana. Tarkempaa tietoa julkaisuajankohdasta ei ole, eikä digitaali-Eclipseä kannata varmaan odotella alkuvuodesta, mutta tämä on yhtä kaikki komea pelinavaus kotimaisille lautapeleille digitaalimuodossa.

Big Daddy’s Creations on tähän mennessä tehnyt kehuja keränneen Neuroshima Hexin iOs-version, joka tulee saamaan vielä tämän vuoden aikana päivityksen, joka tuo asynkronisen moninpelin. Caylus on tulossa marraskuussa. Puolalaisia pelejä on tulossa enemmänkin, julkaisulistalla ovat myös Portalin pelit Stronghold ja Zombiaki.

Android-puolella on hiljaisempaa, mutta Android-pelaajien iloksi Neuroshima Hexistä tulee tänä vuonna Android-versio.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Eclipsestä tulee iOs-versio”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.