Kategoriat
Uutiset

Eclipsestä tulee iOs-versio

Big Daddy’s Creations -pelifirma julkaisi eilen tulevan ohjelmistonsa. Listalta löytyy melkoinen ylläri, vaan vastahan Touko Tahkokallio kommentoi Lautapelioppaassa, että suomalaisia pelejä tullaan tulevaisuudessa näkemään digitaalisessa muodossa.

Big Daddy’s Creations nimittäin julkaisee Eclipsen iOs-version vuoden 2012 aikana. Tarkempaa tietoa julkaisuajankohdasta ei ole, eikä digitaali-Eclipseä kannata varmaan odotella alkuvuodesta, mutta tämä on yhtä kaikki komea pelinavaus kotimaisille lautapeleille digitaalimuodossa.

Big Daddy’s Creations on tähän mennessä tehnyt kehuja keränneen Neuroshima Hexin iOs-version, joka tulee saamaan vielä tämän vuoden aikana päivityksen, joka tuo asynkronisen moninpelin. Caylus on tulossa marraskuussa. Puolalaisia pelejä on tulossa enemmänkin, julkaisulistalla ovat myös Portalin pelit Stronghold ja Zombiaki.

Android-puolella on hiljaisempaa, mutta Android-pelaajien iloksi Neuroshima Hexistä tulee tänä vuonna Android-versio.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Eclipsestä tulee iOs-versio”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *