Kategoriat
Uutiset

Vuoden paras pelitapahtuma Lautapelaamaan! 4.-6.11.2011

Suomen lautapeliseuran perinteinen marraskuun alun tapahtuma Helcon — vuoden paras lautapelitapahtuma — on vaihtanut nimeään. Tapahtuma on nyt nimeltään Lautapelaamaan!

Olennaiset asiat eivät ole muuttuneet. Tapahtuma järjestetään taas marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna (4.–6.11.2011) Helsingissä. Tapahtumapaikkana on viimevuotiseen tapaan Kaapelitehdas, tällä kertaa tilana on vain Valssaamon sijasta suurempi Puristamo.

Ohjelman pääpaino on edelleen vapaassa pelaamisessa. Perjantain teemana on pelisuunnittelu ja sunnuntaina on totuttuun tapaan perheaamu, jolloin tapahtumaan on vapaa pääsy. Luvassa on valtava kirjasto uusia pelejä pelattavaksi ja satoja innokkaita pelaajia peliseuraksi.

Lisätietoja löydät tapahtuman nettisivuilta ja Lautapeliseuran foorumilta.

Lautapeliopaskin on edustettuna tapahtumassa, toimituksesta iso osa on tulossa paikalle.Lautapelaamaan!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *