Kategoriat
Uutiset

Lautapelaamisen SM-kisat 2014

Suomen lautapeliseuran logoSuomen lautapeliseura (SLS) järjestää lautapelaamisen SM-joukkueturnauksen Turussa toukokuun 2014 kolmantena lauantaina.

Joukkueeseen kuuluu neljä pelaajaa. Turnauksessa on mukana neljä eri peliä. Kukin pelaaja pääsee pelaamaan kaikkia eri pelejä. Pelien tulokset pisteytetään ja turnauksen voittaa joukkue joka on kerännyt eniten pisteitä turnauksen aikana. Turnauksen voittanut joukkue on lautapelaamisen Suomen mestari 2014.

Turnaus pelataan lauantaina, toukokuun 17. päivä T-talon juhlasalissa (Vanha Hämeentie 29, Turku).

Turnaukseen ilmoittaudutaan etukäteen. Ilmoittautumisen yhteydessä joukkueen tulee ilmoittaa:

  • Joukkueen nimi
  • Joukkueessa pelaavat pelaajat
  • Joukkueen yhteyshenkilön puhelinnumero
  • Joukkueen kaikkien jäsenten sähköpostiosoitteet

Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköposti osoitteeseen taneli.armanto (at) gmail.com. Sähköpostin otsikoksi: ”SM-kisat 2014”. Aikaa ilmoittautumiselle on sunnuntaihin 4.5.2014 asti.

Joukkueen osallistumisen edellytys on että joukkue kykenee tarvittaessa toimittamaan paikalle yhden kappaleen kutakin pelattavaa kisapeliä. Pelit lueteltu jäljempänä.

Joukkueen tulee ilmoittaa pelaajiensa turnausjärjestys. Tämän voi tehdä viimeistään n. muutama päivä ennen kisoja. Jos järjestystä ei ole ilmoitettu siihen mennessä kun pöydittämiset suoritetaan, turnausjärjestys määrätään ilmoittautumissähköpostin nimilistan järjestyksen mukaiseksi. Pelaajajärjestys vaikuttaa siihen kuka pelaa mitäkin peliä missäkin positiossa.

Osallistumismaksu on 40 euroa per joukkue (10 euroa/hlö). Osallistumismaksu maksetaan etukäteen pankkisiirrolla SLS:n tilille. Ilmoittautuminen on sitova, eli osallistumismaksua ei palauteta.

Turnauksessa pelataan seuraavat pelit.

Lisätietoja ja tarkemmat ohjeet Lautapeliseuran foorumilta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *