Kategoriat
Uutiset

Lautapelit.fi-uutuus Halli Klack

Halli Klackin kansiLautapelit.fi:n julkaisemat Halli Galli ja Halli Galli Extreme saavat seurakseen Halli Klack! -pelin. Halli Klack! on samoin israelilaisen Haim Shafirin työtä ja sopii mukavasti sarjan jatkoksi.

Pelissä käytetään muovikiekkoja, joiden sisällä on pienet magneetit. Kiekoissa on kuvioita eri väreissä. Nopat kertovat, mitä väriä ja kuviota pöydältä pitää kerätä. Kiekot pitää kerätä yhdellä kädellä, mutta magneettien ansiosta ne kliksahtavat näppärästi yhteen.

Halli Klack! on helppo ja nopea peli, joka soveltuu pienemmillekin pelaajille neljävuotiaasta alkaen. Mukaan mahtuu 2–6 pelaajaa ja yksi erä kestää noin kymmenen minuuttia.

Peli ilmestyy kevään aikana, arviolta maaliskuussa.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *