Kategoriat
Videot ja podcastit

Salaisuuksien saari -videoesittely

Tuomo Pekkasen videoesittelyssä on vuorossa Vuoden peli -voittaja Salaisuuksien saari, jossa pelaajien on noudettava aarteita uppoavalta saarelta. Miten peli uppoaa Tuomolle? Miten se vertautuu edeltäjäänsä Pandemiaan (Tuomon Pandemia-video)? Se selviää tästä alle seitsemänminuuttisesta videosta, jossa Tuomo pistää Salaisuuksien saaren kattavasti pakettiin.

Koska Salaisuuksien saari voitti Vuoden peli -palkinnon, sitä on helppo löytää edulliseen hintaan lähes mistä tahansa lautapelejä myyvästä kaupasta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *