Kategoriat
Uutiset

Uusi julkaisija Onni Games

Suomalainen lautapeliteollisuus laajenee, kun Onni Games aloittaa toimintansa. Onni Gamesin takana ovat Jussi Kurki, Ossi Lehtinen ja Touko Tahkokallio. Pääasiassa harrastustoimintana pyörivän yrityksen tavoitteena on julkaista laadukkaita kotimaisia lauta- ja korttipelejä ensisijaisesti Suomen markkinoille.

Politixin kansikuva
Politixin kansikuva

Pelien kohderyhmänä ovat tavalliset ihmiset, lautapeliharrastajia unohtamatta, mikä tarkoittaa helposti lähestyttäviä pelejä, jotka kuitenkin hyödyntävät uusista lautapeleistä tuttuja pelimekaniikkoja. Peleissä pitäisi siis olla purtavaa lautapeliharrastajillekin.

Onni Gamesin ensimmäinen julkaisu on Tahkokallion suunnittelema Politix, joka käsittelee Suomen politiikkaa satiirisella otteella. Peli on noin puolituntinen korttipeli 2-6 pelaajalle. Pelaajat yrittävät kerätä puolueilleen mahdollisimman laajaa kannatusta keinoja kaihtamatta. Peli julkaistaan syksyllä 2009 ja sitä jakelee Lautapelit.fi.

Politixista löytyy lisätietoa BoardGameGeekistä. Voit myös tutustua Politixin sääntöihin. Lautapeliopas esittelee pelin tarkemmin heti, kun saa sen käsiinsä ja muutakin juttua pelin tiimoilta on luvassa, yhteistyötä Onni Gamesin kanssa on jo viritelty.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *