Kategoriat
Uutiset

Osallistu pelisuunnittelukilpailuun

Suomen lautapeliseuran logoSuomen lautapeliseura ry järjestää kaikille avoimen pelisuunnittelukilpailun osana Lautapelaamaan-tapahtumaa ja Kansallista pelipäivää. Kilpailu koostuu kolmesta kierroksesta:

  1. Kirjallinen kierros, jossa osallistuja tai osallistuva joukkue julkaisee pelinsä sääntöluonnoksen verkossa tuomariston arvioitavaksi. Kirjallinen kierros päättyy 8.10.2012.
  2. Esikarsintakierros, jolle valitaan kirjallisen kierroksen  parhaat työt osallistuvat pelattavilla kopioilla, jotka on toimitettava tuomariston pelattaviksi  22.10.2012 mennessä.
  3. Finaalikierros, johon esikarsintaraati valitsee pelitestauksen perusteella parhaat ja johon osallistuvat pelit julkistetaan 29.10.2012. Finaalikierros päättyy Kansallisena pelipäivänä 10.11.2012. Finalistipelejä esitellään Lautapelaamaan-tapahtumassa.

Kilpailun palkinnot ja tuomaristo tarkentuvat myöhemmin, pääsääntöisesti voittajat palkitaan Competon lahjoittamin pelipalkinnoin ja Roll D6:n  lahjoittamalla pelisuunnittelukonsultoinnilla.

Kilpailun tarkemmat säännöt löydät Lautapeliseuran sivuilta. Mainittakoon tässä, että kilpailussa on kolme sarjaa (alle 12-vuotiaat, 12–18-vuotiaat ja yli 18-vuotiaat). Kilpailuun voi osallistua yksin tai joukkueena.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.