Kategoriat
Uutiset

Pelikauppaa Lautapelaamaan -tapahtumassa

Lautapelaamaan-pelitapahtumaan on aikaa noin kuukausi – tapahtuma järjestetään Helsingissä Suvilahden Kattilahallissa 2.-4.11.2012. Suomen parhaassa pelitapahtumassa järjestetään myös pelivaihtoa. Ensin ajetaan kierros ketjuvaihtoa, sen jälkeen on Lautapelioppaan järjestämä huutokauppa.

Ketjuvaihto tapahtuu BoardGameGeekissä. Jos haluat mukaan, lisää vaihtoon tarjoamasi pelit ketjuvaihdon listalle 10.10.2012 mennessä. Sen jälkeen on viikko aikaa listata ne pelit, jotka haluaa vaihdossa. Sitten kone sommittelee vaihdot niin, että mahdollisiman moni peli vaihtaa omistajaa. Ketjuvaihdosta tekee tehokkaan se, että vaihdot voivat mennä ketjussa, niiden ei tarvitse mennä päikseen. Lisäksi vaihdossa on mahdollista tarjota rahaa (ja senkin kanssa voi mennä hauskasti siten, että maksat Tepolle, jotta saat pelin Matilta; Teppo antaa rahan vastineeksi pelin Kertulle ja Matti saa pelinsä tilalle pelin Maijalta ja ehkäpä Maija saa sitten pelin Kertulta, tai kenties tulee vielä pidempi ketju vaihtoja).

Ketjuvaihdosta voi kysellä BoardGameGeekin keskusteluketjussa tai Lautapeliseuran foorumilla.

Kun ketjuvaihdot on hoidettu alta eli noin viikkoa-paria ennen Lautapelaamaan-tapahtumaa, Lautapelioppaassa järjestetään huutokauppa. Siitä lisää myöhemmin.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Pelikauppaa Lautapelaamaan -tapahtumassa”

Pelien ilmoittaminen alkaa heti kun saan aikaiseksi, itse huutokauppa käydään 30.-31.10. eli ensi viikolla keskiviikosta torstaihin. Aikataulu on tällä kertaa hankalan kireä, mutta sille ei voi mitään – erinäisistä syistä huutokauppa voidaan järjestää vasta Essenin messujen jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *