Pelikauppaa Lautapelaamaan -tapahtumassa

Lautapelaamaan-pelitapahtumaan on aikaa noin kuukausi – tapahtuma järjestetään Helsingissä Suvilahden Kattilahallissa 2.-4.11.2012. Suomen parhaassa pelitapahtumassa järjestetään myös pelivaihtoa. Ensin ajetaan kierros ketjuvaihtoa, sen jälkeen on Lautapelioppaan järjestämä huutokauppa.

Ketjuvaihto tapahtuu BoardGameGeekissä. Jos haluat mukaan, lisää vaihtoon tarjoamasi pelit ketjuvaihdon listalle 10.10.2012 mennessä. Sen jälkeen on viikko aikaa listata ne pelit, jotka haluaa vaihdossa. Sitten kone sommittelee vaihdot niin, että mahdollisiman moni peli vaihtaa omistajaa. Ketjuvaihdosta tekee tehokkaan se, että vaihdot voivat mennä ketjussa, niiden ei tarvitse mennä päikseen. Lisäksi vaihdossa on mahdollista tarjota rahaa (ja senkin kanssa voi mennä hauskasti siten, että maksat Tepolle, jotta saat pelin Matilta; Teppo antaa rahan vastineeksi pelin Kertulle ja Matti saa pelinsä tilalle pelin Maijalta ja ehkäpä Maija saa sitten pelin Kertulta, tai kenties tulee vielä pidempi ketju vaihtoja).

Ketjuvaihdosta voi kysellä BoardGameGeekin keskusteluketjussa tai Lautapeliseuran foorumilla.

Kun ketjuvaihdot on hoidettu alta eli noin viikkoa-paria ennen Lautapelaamaan-tapahtumaa, Lautapelioppaassa järjestetään huutokauppa. Siitä lisää myöhemmin.

2 thoughts on “Pelikauppaa Lautapelaamaan -tapahtumassa”

  1. Pelien ilmoittaminen alkaa heti kun saan aikaiseksi, itse huutokauppa käydään 30.-31.10. eli ensi viikolla keskiviikosta torstaihin. Aikataulu on tällä kertaa hankalan kireä, mutta sille ei voi mitään – erinäisistä syistä huutokauppa voidaan järjestää vasta Essenin messujen jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.