Kategoriat
Uutiset

Osallistu vuosiäänestykseen

Osallistu Lautapelioppaan vuosiäänestykseen ja kerro, mitkä olivat suosikkipelisi 2013–2014.

Vuosiäänestys 2014Lautapeliopas järjestää jo yhdettätoista kertaa perinteisen vuosiäänestyksen.  Siinä mitataan, mitkä ovat suomalaisten pelaajien suosikkipelejä kuluneen vuoden aikana.

Äänestyksen ydinidea on se, että siinä saa äänestää myös vanhoja pelejä. Ainoa kriteeri on, että on pelannut peliä viimeksi kuluneen vuoden aikana. Tällä on tarkoitus rajata listoilta pois ne pelit, joita arvostetaan, mutta ei pelata.

Koska joka vuosi voi äänestää samoja pelejä, vuosiäänestys mittaa pelien suosion kehitystä vuosien varrella. Pitkän aikavälin tuloksista näkee, miten hitit syntyvät ja hiipuvat, toisten pelien pysyessä vuodesta toiseen suosittuina.

Jotta tuloksia päästään ihmettelemään, tarvitaan äänestäjiä. Mitä useampi äänestäjä vuosiäänestykseen saadaan, sitä vakuuttavammat ja mielenkiintoisemmat ovat tulokset. Äänestäminen on nopeasti tehty ja auttaa paljon, joten käy äänestämässä nyt! Äänestysaika päättyy su 28.9.2014.

Osallistu vuosiäänestykseen täällä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *