Kategoriat
Uutiset

Suomalaispeli NestorGamesin valikoimiin

Suomalaisen Ari Saastamoisen Xoliba on julkaistu espanjalaisen abstraktien pelien julkaisijan NestorGamesin valikoimissa.

Espanjalainen abstraktien pelien julkaisemiseen erikoistunut NestorGames on julkaissut uuden suomalaisen lautapelin. Ari Saastamoisen suunnittelema Xoliba on yksinkertainen abstrakti peli 1–3 pelaajalle.

Pelin tavoitteena on vangita vastapelaajien nappuloita. Siirtoja tehdään vaihtamalla omien ja neutraalien nappuloiden paikkoja niin että muodostuu kolmen oman nappulan muodostama kolmio. Kolmion sisälle jääneet nappulat vangitaan. Peli päättyy, kun uusia kolmioita ei voi enää muodostaa. Jokaisesta vangitusta vastapuolen nappulasta saa pisteen. Uusia eriä pelataan, kunnes jollain pelaajista on 60 pistettä.

Lisätietoja pelistä löytyy NestorGamesin sivuilta tai BoardGameGeekistä.

Xoliba-pelilauta. Kuva: NestorGames
Xoliba-pelilauta. Kuva: NestorGames
close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *