Kategoriat
Uutiset

Terra Evolution ilmestyy Essenissä

Terra Evolution. Kuva: Mindwarrior GamesMindwarrior Games julkaisee Tomi Rantalan Terra Evolutionin. Aikaisemmin Mindwarrior on tehnyt yhteistyötä Tacticin kanssa, mutta Terra Evolution on omaa kustannustoimintaa. Tactic myös valmistaa Terra Evolutionin ensimmäisen erän.

Pelille neuvotellaan parhaillaan jakelua Yhdysvaltoihin. Evoluutioaiheinen peli on herättänyt huomiota alunperin tee-se-itse-muodossa nimellä Evolution Earth: Cataclysm. Alkuperäistä peliä kritisoitiin viimeistelyn puutteesta, nyt käsillä on ammattimaisempi versio pelistä.

Peliä pääsee pällistelemään ainakin Essenin messuilla, jossa Mindwarrior Gamesilla on oma osasto.

Fanittamalla Terra Evolutionia Facebookissa pääsee mukaan arvontaan. Jokaista 50 fanittajaa kohden arvotaan yksi kappale peliä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *