Kategoriat
Uutiset

Uutta Dixitiä tulossa

Dixit Jinxin kansiLautapelit.fi julkaisee maalis-huhtikuun vaihteessa uuden Dixit-pelin. Dixit Jinx on hieman erityylinen peli, jossa nopeus valttia. Pelin kuvitus on myös aivan erityylistä kuin aikaisemmissa peleissä.

Korteista ladotaan pöytään 9×9-ruudukko. Arvuuttaja kuvailee yhtä korteista ja muiden on osoitettava sormella oikeaa korttia. Kutakin korttia saa osoittaa vain yksi pelaaja, joten nopeutta tarvitaan. Oikein arvatun kortin saa pitää, väärin arvatut kortit menevät arvuuttajalle pisteiksi. Eniten kortteja kerännyt voittaa.

Dixit Jinx sopii 3–6 pelaajalle, erä kestää noin 15–20 minuuttia ja peli maksaa 19,90 euroa.

Dixit-faneilla riittää pelattavaa. Dixit Odyssey on saapunut jo kauppoihin. Tämä peli on perinteisempi Dixit, tavallaan Dixit 3, ja sen kortit ovat yhteensopivia aikaisempien Dixitien kanssa. Odysseyssä on mukana uusi pelitapa, joka mahdollistaa jopa 12 pelaajan pelit.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *