Kategoriat
Uutiset

Voita Alfapet Twist

Alfapet TwistLautapeliopas järjestää Algan sponsoroiman kilpailun, josta voit voittaa itsellesi uuden Alfapet Twist -sanapelin.

Tämä perinteisen sanapelin uusi sisarpeli näyttää isolta kirjaimia täynnä olevalta Rubikin kuutiolta. Koko kuutiota ei kuitenkaan tarvitse saada ojennukseen, vaan riittää, että saat muodostettua yhden sanan kuutiota pyörittelemällä.

Noin tunnin kestävä peli sopii 2–4 pelaajalle, mutta kuutiota voi pyöritellä myös yksikseen, tavoitteena mahdollisimman suuri sanasaalis.

Arvomme kolme kappaletta pelejä. Voit voittaa omasi, kun osallistut kilpailuun 15.11.2011 mennessä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Voita Alfapet Twist”

Täl hetkel ei taida liikkuu päässä muuta kun töihin lähtö. Motivaatio on 0-10 asteikol about 1½..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *