Kategoriat
Uutiset

Voita suomenkielinen Munchkin

Munchkinin kansiFantasiapelit ja Lautapeliopas järjestävät yhteistyössä kilpailun, josta voit voittaa suomenkielisen Munchkin-pelin. Voittaaksesi sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin täyttää alla oleva lomake ja toivoa parasta!

Munchkin on legendaarinen peli, jossa etsitään luolaholveista hirviöitä tapettaviksi ja aarteita ryöstettäväksi. Siinä sivussa koitetaan lyödä pelikaveria kuin vierasta sikaa. Vuonna 2001 ilmestynyttä peliä on myyty vuosien varrella satoja tuhansia kappaleita ja vihdoin ja viimein se on saatavilla myös suomeksi. Suomenkielisen Munchkinin julkaisi Fantasiapelit keväällä 2013.

Kilpailuaika päättyi su 9.6.2013 klo 23.59.

Kilpailun säännöt

  • Palkintona on yksi kappale suomenkielistä Munchkin-peliä. Peli on avattu, mutta ei pelattu testikappale.
  • Palkintoon sisältyy postikulut Suomessa.
  • Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Kyselemme osoitetiedot ja odotamme saavamme vastauksen noin viikossa, muuten arvomme uuden voittajan. Jos siis tiedät olevasi kilpailun päättymisen aikoihin pidempään sähköpostin tavoittamattomissa, kerro jo osallistuessa puhelinnumero tai osoite.
  • Sähköpostiosoitteita tarvitaan voittajan tavoittamiseen, mutta muuten niitä ei käytetä markkinointiin tai muuhun epäilyttävään.
  • Fantasiapelien osuus kilpailun järjestämisessä rajoittuu palkinnon lahjoittamiseen, eli kilpailun järjestelyistä vastaa Lautapeliopas.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *