Kategoriat
Videot ja podcastit

Afrikan tähti: Retkikunnat -esittelyvideo

Tuomo Pekkasen videoarvostelu Afrikan tähti: Retkikunnat -pelistä, joka muokkaa vanhan kunnon Afrikan tähden uuteen uskoon. Paraneeko vanha klassikko? Valitettavasti vastaus on ”ei”.

Tuomo Pekkasen lokakuun video saadaan heti pari päivää syyskuun videon jälkeen. Tuomo testasi Afrikan tähden lisäosan Afrikan tähti: Retkikunnat. Parantaako Retkikunnat vanhaa klassikkoa, onko tuloksena toimiva, peliharrastajaa kiinnostava peli? Valitettavasti vastaus on napakka ”ei”.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *