Kategoriat
Videot ja podcastit

Bluff -esittelyvideo

Tuomo Pekkasen syyskuun videossa arvioidaan Bluff (aka Liar’s Dice, Call My Bluff, Perudo tai Pirate’s Dice), yksinkertainen noppabluffauspeli, jossa pitää osata arvioida todennäköisyyksiä.

Tuomo Pekkasen syyskuun videon aiheena on Bluff (eli Liar’s Dice eli Perudo eli Call My Bluff eli Pirate’s Dice), yksinkertainen noppapeli, joka perustuu todennäköisyyksien arvioimiseen, kylmähermoiseen bluffaamiseen ja hyvään tuuriin. Erinomainen filleripeli, joka sopii jopa kuudelle pelaajalle. Kannattaa kokeilla!

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Bluff -esittelyvideo”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *