Kategoriat
Videot ja podcastit

King of Tokyo -videoesittely


Tuomon marraskuun videon aiheena on hirviö-Yatzy King of Tokyo, jossa noppaa heittämällä taistellaan Tokion herruudesta. Kenen jättiläishirviö hallitsee Tokiota ja onnistuu murskaamaan toisten pelaajien hirviöt? Vähän hurjasta teemasta ja pelaajaeliminaatiosta huolimatta Tuomo suosittelee King of Tokyota vahvasti myös perhepeliksi.

King of Tokyota pitäisi saada muualtakin kuin peliharrastajien suosimista kaupoista.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

2 vastausta aiheeseen “King of Tokyo -videoesittely”

Erittäin hyvä, toimintatäyteinen ja sopivan simppeli, seurapeli. Ja löytyy tosiaan myös markettien valikoimista (Jumbon Prismassa oli isot kasat)…

King of Newyorkin omistan, mikä nyt julkaistu. Aivan järjettömän hyvä perhe/lastenpeliksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *