Kategoriat
Videot ja podcastit

Lautapelituubi: Ketjuvaihdot

Lautapelituubi-videolla kerrotaan, mistä ketjuvaihdoissa eli math tradeissa on kyse, ja miten iso määrä pelejä saadaan näppärästi vaihtamaan omistajaa.

Ketjuvaihto eli math trade on vaihtohärdelli, jossa pelit kiertävät vaihtajalta toiselle tehokkaammin kuin perinteisissä kahdenvälisissä vaihdoissa. Videolla selvennetään, mistä ketjuvaihdoissa on kyse. Katso, perehdy ja osallistu! Ketjuvaihtoja järjestetään pääasiassa isojen pelitapahtumien kuten Lautapelaamaan-tapahtuman yhteydessä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *