Kategoriat
Videot ja podcastit

Lautapelituubi: Lautapelejä kolmasluokkalaisten kanssa

Kävin esittelemässä hyviä lautapelejä poikani luokalle. Kolmasluokkalaiset pelasivat pelejä suurella innolla. Kerron videolla siitä, miten valitsin mukaan otettavat pelit ja mitä niistä pidettiin. Suurimmaksi suosikiksi paljastui yllättäen Spyfall.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Lautapelituubi: Lautapelejä kolmasluokkalaisten kanssa”

Jesh, minäkin olen käynyt kokonaiselle luokalle peluuttamassa (4-luokkalaisia).

Suurin ongelma on ollut sen kaaoksen hallinta ja metelin taso, varsinkin jos kaikki ovat samassa tilassa. Että millä saisi sellaisen kohtuurauhallisen pelitilanteen. Varsinkin kun itse joutuu sitten juoksemaan pöydästä toiseen neuvomassa.

Mutta muuten oikein kivaa hommaa, ja hyvä jos tuohon keksisi jonkun superformaatin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *