Kategoriat
Videot ja podcastit

Lautapelituubi: Top 5 yhteistyöpelit

Viikon videolla listataan parhaat yhteistyöpelit. Mikon top 5 -listalta löytyvät Richard Scarryn Touhula, Burgle Bros., Mysterium, XCOM: The Board Game ja Pandemic Legacy. Millainen olisi sinun top 5 -listasi parhaista yhteistyöpeleistä?

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Lautapelituubi: Top 5 yhteistyöpelit”

Touhula yllätti, mutta varmaan maistuisi meidänkin kuopukselle. Aika vähän olen co-op pelejä pelannut ja Arkham/Eldritch Horror ei esim. oikein sytyttäneet. Listani kärkeen nousisivat Sherlock Holmes Consultive Detective (kaksinpelattuna vaimon kanssa) sekä Salaisuuksien saari (helppo oppia ja nopea pelata).

Sherlock Holmes on kyllä hieno peli, mutta minulle se on ensisijaisesti yksinpeli, enkä jaksa pelata yksinpelejä, joten…

Salaisuuksien saari ja Kadonnut kaupunki olisivat voineet olla minunkin listallani, etenkin Salaisuuksien saari koska pidän siitä uppoavasta saaresta enemmän kuin hiekkaan peittymisestä, mutta jäivät nyt tällä kertaa Burgle Bros.:n jalkoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *