Kategoriat
Videot ja podcastit

Lords of Waterdeep -videoesittely

Tuomo Pekkasen marraskuun videona on Lords of Waterdeep, Dungeons & Dragons -aiheinen europeli, jossa pelaajat eivät pääse itse koluamaan luolaholveja ja tappamaan hirviöitä, vaan hääräilevät Waterdeepin kaupungin kiltojen johtajina palkkaamassa seikkailijoita tekemään likaiset työt puolestaan.

Peliä ei ole julkaistu suomeksi, joten sitä ei löydä Suomesta muuten kuin lautapelejä myyvistä erikoisliikkeistä.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

4 vastausta aiheeseen “Lords of Waterdeep -videoesittely”

Peukkua Tuomolle, sinun videoarvioita on todella mukava katsella ja kuunnella. Huumorista iZo plussa.

Itse olen peliä vain kerran pelannut, mutta kokemukseni oli … keskinkertaisempi, kauniisti sanottuna. Mielikuvituksen puutetta vai mitä, mutta missään vaiheessa ei tullut kyllä fiilistä, että ne värikkäät puukuutiot olisi muuta kuin värikkäitä puukuutioita, joilla saa pistekortteja hankittua. Olettaen, että mulle säännöt on selitetty oikein, niin noita pistekortteja (tehtäviäkö ne nyt sitten oli) ei neljän hengen pelissä liikaa ollut jaossa, vaan niistä sai vähän liikaakin olla taistelemas enempi negatiivisella tavalla turhauttavasti kun niiden poimiminen on enempi pakollinen paha kuin suuri taktinen liike. Kaikenkaikkiaan peli kuitenkin oli sujuvaa ja pääosin ihan ok, mutta epäonnistui nousemaan perus-ok tason yläpuolelle.

Kyllä itsellekin toi teema nostaa sen ”meh”-tasolta korkeammalle, enkä yjtään ihmettele että jos teemaa rapsuttaa pois niin fiilikseksi jää aika suoraviivainen ja yllätyksetön euro…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *