Kategoriat
Uutiset

Kinkkuconissa lähes sata osallistujaa

Vuoden ensimmäinen lautapelitapahtuma, perinteikäs Kinkkucon, pidettiin Kuopiossa 6.–9.1.2011. Tilaisuuteen osallistui viikonlopun aikana 92 eri kävijää. Suurin yhden päivän kävijämäärä oli ilmaisena perjantaina, jolloin Studentialla kävi 58 ihmistä. Lasten peliaamu sunnuntaina kasvatti suosiotaan; siihen osallistui 22 ihmistä.

Tapahtuman pääpaino oli vapaassa pelaamisessa, pelejä valikoimassa oli yli 200. Koko viikonlopun oli lisäksi käynnissä kieroja savolaisia ohjelmanumeroita, joista voittajat lähtivät kotiin uusien lautapelien kanssa. Lauantaina myös kävijäarvonnassa useampi ihminen sai uuden lautapelin kotiin viemisiksi.

Kävijöitä Kinkkuconissa oli 14 eri kaupungista, suurin osa (41) luonnollisesti Kuopiosta. Seuraavaksi isoimmat kävijämäärit olivat Jyväskylästä (9), Helsingistä (6) ja Espoosta (5). Kävijöitä löytyi jo useammasta sukupolvesta, vanhin kävijä oli vuodelta 1965 ja nuorimmat 2007. Tapahtumaan osallistuneiden keski-ikä oli 26 vuotta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *