Kategoriat
Videot ja podcastit

No Thanks! -videoesittely

Tuomon huhtikuun videona nähdään esittely No Thanks! -korttipelistä, joka myös nimillä Geschenkt ja No Merci! tunnetaan. Tuomo ei kuitenkaan sano pelillä No thanks, vaan pikemminkin Yes Please!, sillä kyseessä on varsin hauska pikku filleripeli. Vaan mitäpä sitä sen enempää selittämään, vilkaiskaa tämä ytimekäs neljän minuutin video, niin tiedätte.

Peliä on aika helppo löytää pelejä myyvistä erikoisliikkeistä, eikä se pienenä korttipelinä ole pahan hintainen. Tämän soisi löytyvän lähestulkoon jokaisesta pelikokoelmasta. Lautapeliopas suosittelee lämpimästi!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *