Kategoriat
Uutiset

Paris Connection ilmestyy suomeksi

Paris Connectionin kansiCompeto julkaisee suomenkielisen laitoksen Queen Gamesin Paris Connection -pelistä. Pelin pohjoismainen laitos ilmestyy kauppoihin kesällä.

Paris Connection on säännöiltään erittäin kevyt junapeli, jossa pelaajat rakentavat rautateitä pitkin ja poikin Ranskaa. Rautateitä rakennetaan samoilla nappuloilla, jotka toimivat myös osakkeina. Tästä seuraa, että mitä enemmän firman vetureita on laudalla, sitä arvokkaampi firma on, ja sitä vähemmän osakkeita sillä on liikkeellä. Jos jotain firmaa omistetaan runsaasti, veturit ovat pelaajien hallussa, eivätkä laudalla kasvattamassa firman arvoa.

Pelin säännöt ovat erittäin yksinkertaiset, mutta pelaamisessa on omat jujunsa. Peli on vahvasti riippuvainen siitä, miten pelaajat toimivat ja ryhmäajattelu ajaa peliä vahvasti.

Mainio suomennosvalinta, yhtä kaikki, sillä peli toimii mainiosti niin peliharrastajille kuin satunnaisemmillekin pelaajille. Peliin mahtuu 3–6 pelaajaa (se on parhaimmillaan 3–4 pelaajalla ja viisinpelikin toimii) ja yksi erä kestää noin 20 minuuttia.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *