Kategoriat
Videot ja podcastit

Opi pelaamaan: Menolippu

Opi suositun Menolippu-lautapelin säännöt tältä videolta. Video käsittelee vain peruspeliä, muiden Menolippujen sääntövideoiden tekemiseen ei tällä hetkellä ole pelien puuttumisen vuoksi edellytyksiä, mutta jos kysyntää löytyy, niin mikseipä niitäkin tekisi.

Jos säännöistä jää videon jäljiltä jotain kysyttävää, kysykää toki niin vastataan.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Opi pelaamaan: Menolippu”

No hei. Tiedättekö mistä voisi saada Menolippu Euroopan ohjeet suomeksi ? Ostimme joululahjaksi kyseisen pelin mutta ohjeet oli englanniksi. Pelin saanut perheen vanhemmat osaavat englantia , mutta ohjeet suimeksi olisi kuitenkin kiva juttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *