Kategoriat
Videot ja podcastit

Super Farmari -esittelyvideo


Tuomo ottaa lokakuun videossa syyniin Vuoden peli -palkinnon perhepelien sarjassa voittaneen Super Farmarin. Mitähän mahtaa Tuomo tuumia pelistä? Tuskin spoilaamme hirveästi, jos paljastamme jo nyt, että eipä se hirveästi kolissut. Mutta antaapa Tuomon kertoa itse. Arvostelu on lapsille sopivaa kuultavaa, kirosanat on sensuroitu pois.

Valitettavan Vuoden peli -voiton ansiosta Super Farmaria löytää aivan kaikkialta, mutta ostaa sitä ei kannata mistään.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

8 vastausta aiheeseen “Super Farmari -esittelyvideo”

Odotan kauhulla joulunjälkeistä aikaa, jolloin jokunen oppilas kantanee tämän virityksen lautapelikerhoon. Nättihän se on, joten toivon, etteivät Vuoden pelin valitsijat ole sortuneet markkinavoimien orjiksi. Ymmärtäisin vuoden perhepelin olevan jotain semmoista, jota vanhemmat pelaavat mielellän lastensa kanssa. Miten on Tuomo, antaako paketin sisältö mahdollisuuksia sääntöjen muokkaamiseen? Helpompi vaihtoehto olisi tietysti se, että varoitan tästä sekä oppilaita että vanhempia.

Jos nyt lähtisi siitä, että se verenhimoinen susi olisi vähemmän nälkäinen ja jättäisi syömättä muutakin, kuin sen hevosen. Varoitan silti, mutta ei se ehkä riitä…

Säännöissä on nopeamman pelin muunnelma, jossa susi ei syö kaneja ja kettu jättää yhden kanin; se on ainoa järkevä tapa pelata, mutta ei se silti peliä pelasta. Siinä ei siltikään ole esimerkiksi oikeastaan yhtään mielekästä päätöstä tehtäväksi, ja nopanheitto on tylsää ja turhauttavaa.

Voisikohan toimia jos lehmät ja hevoset voisivat lisääntyä keskenään? No ei varmaan, mutta voisi siitä jotain kehitellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *