Halli Cups -kilpailu

AMIGO, Lautapelit.fi ja Lautapeliopas järjestävät Halli Cups -kilpailun, jossa tehtävänä on keksiä uusia kortteja Halli Cups -peliin. Piirrä, valokuvaa tai tee tietokoneella oma Halli Cups -korttisi ja lähetä se meille, niin olet mukana kisassa. Valitsemme kymmenen parasta korttia, jotka lähtevät kansainväliseen kisaan. Kansainvälisen kisan parhaat kortit julkaistaan Halli Cupsin fanilisäosana.

Halli Cups on nopeustesti, jossa kortti näyttää, mihin järjestykseen viisi eriväristä kuppia on laitettava. Kortista riippuen kupit on joko pinottava tai laitettava riviin.

Halli Cups. Kuva: SUGOROKUYA
Kuva: SUGOROKUYA

Palkinnot

Lautapelit.fi antaa palkinnoiksi 12 kpl Halli Cups -peliä. Jokainen Suomen kymmenen parhaan kortin joukkoon valittavan kortin tekijä voittaa pelin ja kaksi peliä arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Maailmanlaajuisen kilpailun voittajat saavat korttinsa fanilisäosaan. AMIGO palkitsee voittajat lisäksi fanilisäosalla ja pelipaketilla.

AMIGO arpoo lisäksi maailmanlaajuisesti kaikkien osallistujien kesken matkan Brysseliin, Belgiaan. Matkapalkintoon sisältyy neljän yön majoitus Funkey Hotelin Halli Cups -sviitissä. Matkapalkinto sisältää hotellimajoituksen lisäksi 500 € matkakuluihin, eli sen yli menevät matkakulut on maksettava itse.

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Osallistumisohjeet

Halli Cupsin kansiKilpailutyöt tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen hallicups@lautapeliopas.fi. Kerro myös osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Tiedostoformaateista kelpaavat jpg, png ja pdf. Korttien koko on 56 × 87 mm ja tulostustarkkuus 300 dpi, eli pikseleissä mitattuna kuvalla pitää olla kokoa vähintään 661 × 1028 pikseliä (tai 1028 × 661 pikseliä, jos kuva on vaakasuunnassa). Tätä pienemmät kuvat eivät ole riittävän laadukkaita painettavaksi.

Jos sähköisessä muodossa lähettäminen ei millään onnistu, kilpailutyön voi lähettää myös postitse osoitteeseen Mikko Saari / Halli Cups, Vastakatu 18, 33710 Tampere. Muista liittää työsi mukaan nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Kilpailutyöt palautetaan, jos mukana on riittävillä postimerkeillä varustettu palautuskuori.

Kisaan saa osallistua yhdellä työllä. Lähetä paras työsi!

Kilpailuaika päättyy 31.5.2015. Postitettujen kilpailutöiden on oltava perillä viimeistään maanantaina 1.6.2015.

Millainen on hyvä kortti?

  • Kortissa on käytettävä seuraavia värejä: musta, keltainen, punainen, sininen ja vihreä. Muuten kortti kannattaa pitää vähävärisenä.
  • Kortti voi olla joko pystysuunnassa tai vaakasuunnassa, mutta oikean suunnan tulee erottua kortista selvästi.
  • Värien järjestyksen on oltava yksiselitteinen; kortti ei toimi jos värien järjestys ei ole selvä ja helposti havaittavissa.
  • Tyyli on vapaa: saat piirtää, valokuvata, taiteilla tietokoneella tai mitä ikinä keksitkin.
  • Halli Cups on lastenpeli, joten korttien kuvituksen on oltava lapsille sopivaa.

Kilpailuehdot

  • Kisaan voivat osallistua kaikki suomalaiset ja Suomessa asuvat henkilöt, lukuunottamatta Lautapelit.fi:n ja Lautapelioppaan henkilökuntaa ja näiden lähipiiriä.
  • Kaikkien kisaan osallistuneiden yhteystiedot lähetetään AMIGOlle matkapalkinnon arvontaa varten, jos osallistuja ei sitä erikseen kiellä.
  • Osallistumalla kilpailuun vakuutat, että korttisi kuvitus ei loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia. Annat myös AMIGOlle oikeuden julkaista korttisi ilman erillistä korvausta. Julkaistuissa korteissa lukee tekijän etunimi ja kotimaa.
close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.